SCHOONMAAK NA BRAND

VOOR AFBRAAKWERKEN IN REGIO GENT

SCHOONMAAK NA BRAND

Bent u het slachtoffer geworden van een brand? Dat is ingrijpend! Een brand zorgt niet alleen voor roetschade, maar ook waterschade door de bluswerken. Bovendien kan de stabiliteit van de woning of het gebouw aangetast zijn door de brand, waardoor er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn voor de opruimwerken. DUFAM in Gent is gespecialiseerd in het opruimen na een brand.

Elke klant kan rekenen op onze AAA-service:

ANALYSE

Veiligheid primeert bij het opruimen na een brand. Daarom sturen we eerst een deskundige om een inspectie te maken van de situatie. We bekijken de stabiliteit en gaan na of er bij de brand en de bluswerken toxische stoffen zijn vrijgekomen zoals asbest. Dit vraagt om een gespecialiseerde aanpak. DUFAM in Gent is een asbestverwijderaar en heeft de nodige certificaten om asbest te verwijderen en op een correcte manier af te voeren.

AFBRAAKWERKEN

Om de afbraakwerken vlot en deskundig te laten verlopen, komen we met een hele opruimploeg. Het gebouw kan volledig afgebroken worden tot en met de fundamenten of we kunnen ook bepaalde delen ontmantelen en vrijwaren. DUFAM beschikt over kranen, hoogtewerkers, vrachtwagens en containers om de werken uit te voeren en het puin te verzamelen. Is er asbest aanwezig? Dan komt ons gespecialiseerd team langs om dit professioneel te verwijderen.

AFVALVERWERKING

Geen opruimwerken zonder afval. Standaard werken we met grote containers waarin we al het puin meteen afvoeren om de veiligheid op de werf te verhogen. DUFAM zorgt zelf voor het sorteren en verwerken van het puin.

Brandschade opruimen? Vraag een gratis offerte! Bel ons!