DUFAM IN GENT

UW PARTNER VOOR AFBRAAKWERKEN IN VLAANDEREN

ONTMANTELING EN AFBRAAK VAN GEBOUWEN

Gebouwen afbreken en ontmantelen, zodat u nadien kan starten met een proper bouwproject. Dat is sinds jaar en dag dé specialiteit van DUFAM in Gent. Hiervoor hebben we een 25-koppig team en een uitgebreid machinepark met 60 ton kranen, graafmachines, Manitous, heftrucks, diepladers, kiepwagens, containers, enz. Ons werkterrein situeert zich in heel België.  

Elke klant kan rekenen op onze AAA-service:

ANALYSE

Veiligheid primeert bij al onze afbraakwerken. Daarom sturen we eerst een team naar de werf om een analyse te maken. Zo houden we rekening met de aanpalende huizen, de afstand tot de straat, de bereikbaarheid, de staat van het gebouw, enz. We stellen een werkplan op waarmee we de nodige voorzorgsmaatregelen nemen om te garanderen dat het afbraakproject veilig en vlot verloopt.

AFBRAAKWERKEN

Als aannemer en specialist in afbraakwerken richten we ons voornamelijk op de totaalafbraak van gebouwen, woningen, loodsen, scholen, garages en funderingen. Dit doen we steeds in opdracht van aannemers, bedrijven, particulieren en architecten. Indien gewenst, houden we tijdens de werken al rekening met de volgende stappen van het bouwproces.

AFVALVERWERKING

Geen afbraakwerken zonder afval. Standaard werken we met grote containers waarin we al het bouwafval meteen afvoeren om de veiligheid op de werf te verhogen. DUFAM zorgt zelf voor het sorteren en verwerken van het bouwafval. Is er asbest aanwezig? Dan komt ons gespecialiseerd team langs om dit professioneel te verwijderen.

Meer vragen over onze werkwijze of een offerte nodig? Bel ons!